Η Έρτις είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες επίπλων στη Βόρεια Ελλάδα.

Η κορυφαία ποιότητα, η απέριττη πολυτέλεια και οι υψηλές προδιαγραφές που προστάζει η τελευταία λέξη του design σε καναπέδες, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, σύνθετα, πολυθρόνες, τραπέζια, διακοσμητικά χώρου φιλοξενούνται στο κατάστημα ERTIS, στην οδό Λαρίσης 15 στην Κοζάνη.

Μια δυναμική εταιρεία στο χώρο του επίπλου με χαρακτηριστική φιλοσοφία, υψηλή αισθητική και ποιοτικές προδιαγραφές, με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών.

Η εταιρεία Έρτις ξέρει να ακούει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να τις μετατρέπει σε δικούς της προβληματισμούς, προσπαθώντας πάντα να τις ικανοποιήσει. Η διαρκής δουλειά, το πάθος και η βαθιά γνώση στο χώρο του επίπλου που τη χαρακτηρίζουν συμβάλλουν ώστε να αναδυθεί στην επιφάνεια το τελικό προΐόν, ένα προΐόν που συμβαδίζει με τη τάση της εποχής του. 

Ο Χρήστος Εδρενετζικίδης και οι συνεργάτες του, με 50 χρόνια ενεργής παρουσίας, πείρας αλλά και αγάπης για το έπιπλο, δημιουργούν έπιπλα εξαίρετης ποιότητας, με άψογο design, ικανά να κοσμήσουν το χώρο σας, σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις και τις καλύτερες τιμές της αγοράς, καλύπτοντας όλα τα γούστα.

  • Η Έρτις επίσης, έχει βραβευτεί 5 φορές από τη HELEXPO με διάφορα βραβεία καινοτομίας και καλύτερου σαλονιού.
  • Οι εξελίξεις της αγοράς και των προϊόντων μας βρίσκουν πάντα ενήμερους ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας.
  • Η προθυμία, η συνεργασία, η επικοινωνία, η εξυπηρέτηση και η συνέπεια είναι βασικές αρχές μας.
  • Στο κατάστημα της εταιρίας Έρτις, λοιπόν, σας περιμένουν έπιπλα που καλύπτουν τόσο τις αισθητικές αναζητήσεις, όσο και τις λειτουργικές ανάγκες.
  • Σεβόμαστε το προσωπικό σας γούστο, εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας, καλύπτουμε τις απαιτήσεις σας, πραγματοποιούμε τα όνειρά σας!

 

Απευθύνονται σε ανθρώπους...με άποψη!

Χρήσιμα links

 
 
 

 

Ertis

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ertis

Λαρίσης 15

Κοζάνη, Ελλάδα, Τ.Κ 50100

Τηλ: 2461027622